adidas nmd herr

Здесь вы можете задать свои вопросы и высказать пожелания по дальнейшей разработке базы и форума.

adidas nmd herr

Postby Verna Bert » 10 Jan 2020, 02:46

Denna retro löpare för damsporter som du adidas sneakers dam kan berätta för en helt vit allt övre ner till snören. Ett snabbt blick på min tidslinje på sociala medier i morse och inte en person som jag följer meddelade att de kunde hämta den mycket eftertraktade adidas Yeezy Boost 750 Ljusbrun. Så min fråga till dig är, har du lyckats hämta ett par? Någon måste ha kunnat ha tur, eller hur? Adidas Yeezy Boost 750 Light Brown kommer i en Ljusbrun mockaöverdel åtföljd av en tonband, snören, branding och foder. Nedan hittar du Boost tech inkapslad av Gum-färgade sulan.

Du får godkännande erbjudanden från några av de största företagen i världen. Gatorade, Subway, KIA, Papa John's är bara några exempel på de företag som har NBA-idrottare som stöder sin produkt. Missförstå mig inte, alla dessa rekommendationer är bra, men den mest prestigefyllda (och högst betalande) en av dem alla måste vara skon / friidrottens varumärkesavtal. Dessa NBA-stjärnor måste ta reda på vilket sportskor och klädföretag de vill skriva adidas nmd dam med. Det är inte några enkla beslut att fatta. Ska du gå med Reebok? Vad sägs om adidas? Kanske Nike? Jordan ?! ja! Att vara Jordaniens NBA-idrottare låter som en dröm, eller hur?

När du tänker på adidas, kommer John Wall (tidigare Reebok-stödjare), Derrick Rose och Damian Lillard att tänka på. Vad sägs om Under Armour? adidas originals skor Naturligtvis dyker NBA MVP, Stephen Curry upp i ditt huvud. Låt oss inte ens prata om Nike, deras signaturidrottare är utan skugga av de tvekbaraste namnen i sneakerindustrin utan tvekan. LeBron James, Kevin Durant, Kobe Bryant och nu Kyrie Irving. Det är några av de största namnen i NBA. Vad har alla dessa spelare gemensamt? Oavsett vilket märke de är signerade till, när du ser deras signatursko på skärmställen, tänker du automatiskt "LeBrons" eller "Currys" eller "Lillards", etc. Du säger inte till dig själv "åh, det är en trevligt par Nikes, Under Armours och adidas ".

Spelarna känns alltid igen före varumärket. Det är därför de har en större inverkan. Du adidas gazelle dam som spelare är signerad under Nike, Reebok, adidas; du är signerad under ett sneakersmärke och du har din egen signatursko. Det är inte så det fungerar när du är signerad med Jordan Brand. Låt mig förklara. Varför tror du att Dwyane Wade valde att lämna Jordan Brand? När människor hörde om honom som fattade det beslutet, tänkte de förmodligen för sig själva: "Vem i helvete vill gärna lämna Jordan Brand ?!" Det svaret är ganska enkelt, Dwyane Wade lämnade Jordan Brand eftersom han ville vara ansiktet på sin signatursko, inte Jordanien.

Visserligen ligger Li-Ning ingenstans nära vad Jordan är som ett varumärke, Dwyane Wades beslut att underteckna med Li-Ning gav honom möjligheten att skapa sitt helt eget varumärke. När du tänker på Li-Ning, tänker du på Dwyane Wade. Det var något som aldrig skulle ha hänt om han valt att stanna hos Jordan-märket. Föreställ dig hur mycket mer av en påverkan Chris Paul skulle ha om han var undertecknad till adidas? Eller Russell Westbrook signerar med Nike ?! Tror du inte att de här signaturskorna skulle sälja bättre? Naturligtvis skulle de! Det faktum att du befinner dig under en verklig person (Michael Jordan) när du skriver under med Jordan Brand kommer alltid att hindra utvecklingen av att skapa ditt eget namn / märke.

Så adidas Yeezy cleats gjorde ganska stänk på NFL Opening Weekend. Von Miller bar 750 under uppvärmningen på adidas rea torsdag kväll och DeAndre Hopkins gjorde historia genom att vara den första som fick ett touchdown i 350. Cleatsen blev virala, vilket är en vanlig förekomst i NBA, men inte så mycket i NFL , spara för tullar som aldrig slitit sig i själva spelet eftersom ligan hatar kul Inte illa, åtminstone är de medvetna om att det finns en passion att få Yeezys "i spelet" (och vem ska säga adidas och EA har inte redan varit i diskussioner?). Men då tappade Moore hammaren och den är faktiskt ganska bra, Image oavsett om han är allvarlig eller om det är tung-i-kinden.
Verna Bert
 
Posts: 3
Joined: 10 Jan 2020, 02:04

Return to Разработка сайта

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron