adidas hockey

Нашли ошибку или неточность в нашей базе? Сообщите нам о ней и мы попытаемся исправить её как можно скорее.

adidas hockey

Postby Bartholomew » 04 Dec 2019, 05:36

Er zijn ook andere trappen deze maand, waaronder de veronderstelde werkelijke adidas hockey releasedatum van de What The Nike LeBron 11, een hele reeks nieuwe Kobe-colorways, de nieuwste drop van Big Sean met adidas Originals en nog veel meer. Maar er staat deze maand niets boven de Air Jordan XX9 en als je een echte Jordan-fan bent en niet alleen een of ander hypebeast zal hier vandaag zijn en weg zijn wanneer de sneakers niet langer cool zijn, is dit van belang.

Nu maakt het deel uit van de heropleving van de drie strepen in de basketbalruimte nu Boost en Primeknit kritische componenten zijn geworden van al hun releases. De Low zoals gedragen door Kyle Lowry en 3-Point Contest winnaar Eric Gordon adidas hu vloog dit weekend onder de radar, maar we merkten het en we vonden het geweldig.James Harden was de enige kenmerkende adidas-atleet in de All-Star Game en hij maakte er het beste van met een aangepast paar van de Harden adidas advantage Vol.

De combinatie van een paar verschillende kleuren op het Primeknit-bovenwerk van deze adidas NMD is een goede look waarvan ik zeker weet dat veel adidas-fans dit leuk vinden en er enthousiast over zijn. We kunnen ons alleen maar voorstellen wat de toekomst voor de NMD in petto heeft met de toevoeging van verduisterde BOOST-middenzolen.Toen de adidas Yeezy Boost 350 Pirate Black deze week terugkeerde, begonnen er nieuwe geruchten rond te zweven dat de Turtle Dove colorway ook een adidas beckenbauer nieuwe voorraad zou krijgen.

Naar verluidt hadden Shoe Palace de Yeezys op hun release-kalender gepland voor 1 mei. Was het een vergissing of zullen de Turtle Doves inderdaad opnieuw worden uitgezet? Niets is bevestigd maar met de Pirate Blacks die vandaag terugkeert, is het idee niet al te vergezocht.Heb je je ooit afgevraagd hoe de adidas Yeezy Boost 750 eruit zou zien als deze ooit in een samenwerking zou zijn opgenomen? Ik weet zeker dat je dat waarschijnlijk hebt gedaan.

De maand begint met enkele belangrijke releases zoals de Air Jordan 5 Laney en zet het momentum verder in de volgende week met de Doernbecher Freestyle Collection 2013. We eindigen de maand met een nieuwe Air Jordan 5-colorway en verschillende kenmerkende trappen van Nike's Big 3. En dat is niet eens inclusief een paar hete collabs samen met adidas golfschoenen Reebok Classics en adidas die ook voor verrassingen zorgenDe herfst is hier en voor basketbalspelers in het hele land.

Maar voor die sneakerheads die op zoek zijn naar nieuwe oude dingen, je zult je dag ook in de zon hebben. De veel ballyhooed samenwerking tussen Nike en Riccardo Tisci komt (voorlopig) tot een einde, Ronnie Fieg en adidas Originals laten een klassiek silhouet vallen met een vleugje Fieg, Supreme-fans zullen in de rij staan voor enkele Air Force 1's met enkele grote woorden erop en dan is er de Image mysterieuze Stan Smith van Stan Smith voor Stan Smith.
Bartholomew
 
Posts: 3
Joined: 04 Dec 2019, 05:28

Return to Сообщения об ошибках

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron